Behoefte aan echt contact? Anderhalve meter afstand houden betekent niet dat je geen intimiteit kunt creëren. Benieuwd naar hoe je dat doet? Je bent van harte welkom voor een vrolijke, hartverwarmende workshop vol contact en intimiteit. Gedragen door wijsheid uit alle windstreken, onze creativiteit en intuïtie onderzoeken we nieuwe wegen om nader tot elkaar te komen. Liefde is om te delen tenslotte.

In deze workshop zullen we aftasten welke manieren er zijn om intimiteit te ervaren in dit tijdperk van sociaal afstand houden. Velen van ons worstelen ermee. We ervaren eenzaamheid, ongemak en huidhonger. Maar met de nodige creativiteit kunnen we nieuwe manieren van verbinden ontdekken. Met onszelf en met elkaar.

Intimiteit gaat niet alleen over verbinding maken maar ook over nieuwsgierigheid, veiligheid, vrijheid en grenzen.
Intimiteit gaat ook over voor jezelf durven kiezen. Durf je dat te doen dan wordt de keuze om wel of niet verbinding te maken eerlijker en vrijer.

Eén van de prachtige oefeningen die we deze middag zullen doen leert je hoe je op een respectvolle manier verbinding kunt
maken met iemand op afstand, zelfs online zo je wil, zonder dat die ander daar iets voor hoeft te doen. Zeer geschikt om te doen met en voor mensen die ouder zijn, ziek of bedlegerig. Er kan meer dan je denkt. Intimiteit creëren kan echt ALTIJD!

Een vrolijke, hartverwarmende en ontspannende workshop vol magie en verwondering. Je kunt alleen komen of samen met een partner.

Zondagmiddag 26 juli en zondagmiddag 30 augustus
van 14.00 tot 17.00.
Kosten: €35,- pp.
Voor meer informatie en inschrijvingen kan je een email sturen naar Kitty: post@naarzeeyoga.nl

Kitty is eigenaar van Naar Zee, yogaleraar en reisleider op het spirituele pad.